Bir fuları saçınızdan boynunuza, bileğinizden belinize kadar her yerde kullanabilirsiniz, limitiniz hayal gücünüz! İlham almak için Alexandra Lapp’in stilini inceliyoruz.

Daha önce 1 Şal 6 Farklı Yöntem içeriğinde ünlülerin ve sokak stili yıldızlarının ilham veren şal ve fular kullanma yöntemlerinden bahsetmiştik. Moda dünyasında değişimler hızlı olsa da klasikler kendilerine daima yer buluyor! 70’lerde bluzların yerini alan, 90’larda saçlarla buluşan fularlar çoğu zaman boynumuzu ve çantalarımızı da süsledi. Daha ne kadar yaratıcı alternatif düşünebiliriz derken, influencer ve eski model Alexandra Lapp birbirinden farklı kullanımlarla fuları yeniden kombinlere dahil etti.

Yaz mevsimi yaklaşırken şapkandan plaj çantana, saçlarından beline kadar bir fuları en verimli şekilde kullanmak için çok fırsatın olacak. Alexandra Lapp her seferinde bir başka ilham dolu görünümle kombinlerine yön vermeye hazır!

Plaj Stilini Yükselt

Yaz tatili hazırlığı yaparken bavuluna birkaç fular ekleyerek hem partilere hem deniz kenarına giderken farklı görünümler yaratabilirsin. Alexandra Lapp, geniş hasır şapkasının altından bağladığı fularla deniz kenarı için oldukça şık ve minimalist bir görünüm yaratmayı başarmış. Sen de sade görünümleri desenli şallarla hareketlendirebilirsin.

Fuların Daimi Adresi: Ofis

90’ların sonundan 2000’lerin ortalarına kadar özellikle fularlar her kadının ofis stilinin en şık parçalarındandı. Özellikle boyunda hereket yaratacak kullanımlar resmi bir görünüm yaratmak isteyenler için idealdi. Sonra fularlar kendilerine çanta saplarında yer bulmaya başladı. Ofise giderken kullanılan çantaların ayrılmaz parçasına dönüşen fularların konumu günümüzde değişti. Şimdi ensedeki topuzla şık bir birliktelik yaratmak için hazır!

Boynunda Harikalar Yarat

Boynuna kovboylardan ilham alan şekilde fular bağlamanın modası geçeli uzun zaman oldu. Şimdilerde yaratıcılığını konuşturabildiğin kadar stil ikonusun! Biraz daha uzun eşarplarla boynunda harikalar yaratabileceğin değişik bağlama yönlemleriyle dikkat çeken ve kendini ilk bakışta gösteren şık görünümler oluşturabilirsin. Özellikle takım elbiselerle bir araya getirmek için bu aksesuarları kullanabilirsin. Böylece maskülen ve feminen detayları bir arada kullanarak şık ve dengeli bir görünüm yaratacaksın!